class="privacy-policy page-template-default page page-id-1246">

Privatlivspolitik

BESKO A/S er dataansvarlig for personlige oplysninger indsamlet via vores hjemmeside www.besko.dk. Henvendelser vedrørende personlige oplysninger skal sendes til marketing@besko.dk

Da vi behandler personoplysninger, kan du nedenfor læse om, hvordan vi behandler dine data.

Hvilke data indsamles
Vi benytter data om dig til at gøre vores service og din oplevelse på vores side bedre.

Alle besøg til en digital løsning samler oplysninger fra din browser til en server. Ved at analysere dataen, kan vi optimere vores digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os.

Automatisk indsamlede data
– Dato og tidspunkt for besøg
– Hvilke sider du besøger på vores hjemmeside
– IP-adressen på den besøgende
– Oplysninger om hvilke browser og system (type, version, operativsystem m.m.), der anvendes
-URL på hvordan du er kommet til siden

Vi anvender Google Analytics som analyseværktøj på vores side. I den forbindelse sendes analysedata fra vores hjemmeside til Google Analytics. Google Analytics fungerer som databehandler af den data der sendes.
Du kan læse om Googles fortrolighedspoiltik her: https://www.google.com/intl/da/policies/

Vi benytter Facebook pixels på vores hjemmeside. Facebook Pixelx fortæller, når du foretager en handling på vores hjemmeside, efter at du har set en Facebook annonce. Vi bruger pixels til at målrette annoncering i forbindelse med trafik til vores hjemmeside. Vi bruger også pixels i forbindelse med re-marketing af annoncekampagner.

Læs evt. mere her: https://www.facebook.com/business/gdpr

Ud over de oplysninger, der bliver indsamlet automatisk, så behandler vi også data som du aktivt har givet os. Det er f.eks. i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, support, oplysninger sendt på mail eller oplysninger du deler med os på sociale medier.

Formål med indsamling af data
Vi indsamler data for at sikre brugervenligheden samt optimering af vores hjemmeside. Vi benytter også data i forbindelse med annoncering.

Opbevaring af data
Vi opbevarer data i henhold til lovgivningen. Perioden varierer alt efter dataens karakter f.eks. opbevarer vi dine data ifm. tilmelding til et kursus i op til 18 måneder efter tilmelding.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver kun oplysninger til tredjepart, der er anført i vores privatlivspolitik. Da vores hjemmeside kan linke til andre hjemmesider, skal du være opmærksom på, at du, når du benytter disse link og forlader vores hjemmeside, er underlagt andre betingelser og persondatapolitikker på de eksterne hjemmesider. Disse er vi ikke ansvarlige for.

Cookies
Vi anvender cookies, der gør det muligt at indsamle relevante oplysninger omkring sidens brugere. Dataen bruges til at lave forbedringer på siden samt dens indhold. Det samme gælder tredjepartscookies.

Cookies er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller lign. når du besøger en hjemmeside.  Cookies gør, at en hjemmeside kan genkende dig, huske dine indstillinger, lave statistik samt målrette annoncer specifikt til dig. Cookies kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.
Når du besøger vores hjemmeside, bliver du spurgt om du accepterer Cookies. Nødvendige cookies, der skal sikre indstillinger og funktionalitet kan anvendes uden dit samtykke.

Hos Besko anvendes cookies for Google, Facebook, LinkedIn og Active Campaign (nyhedsbrev).

Sådan afviser du cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer. Det gør du ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at mange funktioner og services kan gå tabt. De forudsætter nemlig, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies.

Nyhedsbrev
Personlige oplysninger, der er indsamlet i forbindelse med vores nyhedsbrev, bruges til udsendelse af vores nyhedsbreve. Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevene indeholder nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer samt anden kommerciel information fra BESKO og BESKO AKADEMI.

Vi sender nyhedsbreve ca. 12-14 gange årligt. Du kan altid afmelde nyhedsbreve, ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af nyhedsbrevet.

I forbindelse med tilmelding oplyses navn, firma, kundenummer, afdeling samt email.

Ansatte hos BESKO har adgang til data på de personer, der er tilmeldt nyhedsbrevet. Samtidig markeres du som modtager af vores nyhedsbrev i vores CRM system.

Oplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve opbevares fra bekræftelse af tilmelding og så længe nyhedsbrevet modtages. Når du framelder dig vores nyhedsbrev slettes du omgående fra modtagerlisten.

Formularer
I forbindelse med tilmeld til kursus indsamler vi data omkring deltagerne som navn, email og telefonnummer. Disse data bliver opbevaret i op til 18 måneder.

Beskyttelse af personoplysninger
Vi beskytter dine personoplysninger, og sørger for løbende vedligeholdelse samt sletning af data.

Dine rettigheder
Ønsker du at få adgang til dine data eller få dem slettet, rettet eller gøre indsigelse mod vores databehandling, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter din henvendelse vil blive behandlet.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data vi har liggende på dig dvs. hvor de stammer fra og hvordan vi benytter dataen.

Hvis du anmoder om det, kan vi give dig adgang til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Hvis du mener, at de persondata vi har på dig bør rettes, skal du blot henvende dig til os. Herefter vil vi få dem rettet.
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af din persondata f.eks. ifm. Markedsføring. Kontakt os hvis du mener, at du modtager uberettiget markedsføring.
Du har også ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vi har krænket dit privatliv under brugen af vores hjemmeside.
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk 

Privatlivspolitik fra d. 19. januar 2021.