class="nyheder-template-default single single-nyheder postid-1060">

Nu kan du også købe produkter fra Besma hos BESKO

Du kender sikkert allerede produkter fra Besma heriblandt Maxi3, RensA10 og Alvask.
Nu kan du også få deres produkter hos BESKO.

BESKO og Besma har indgået samarbejde omkring rense- og rengøringsmidler til den tunge sektor. Besma er en dansk familieejet virksomhed, der fremstiller og udvikler miljørigtige rense- og rengøringsmidler. Det har de gjort siden 1976, og i dag ejes Besma af Jeanett og Claus Fjendbo, der begge har fejret 25-års jubilæum hos Besma.

”Vi glæder os til, at få gang i samarbejdet med BESKO,” fortæller Claus Fjendbo, medejer af Besma og fortsætter: ”De fleste i branchen kender os, og mange har også et forhold til vores produkter. Mest kendt er nok vores all-round rensevæske Maxi3, der kan bruges på over 100 forskellige typer af snavs som olie, fedt, græs, rødvin og kaffe.”

Maxi3 fås som all-round, industrirens og gulvvask. Den er nem at bruge, og flere af jer har sikkert erfaring med produktet.

Fokus på miljø

”Vores produkter virker. Det er, hvad vi hører fra vores kunder, og det er vi glade for. Men samtidig med, at vores produkter virker, ønsker vi at tage hensyn til miljøet. Det gør vi ved at udvikle på vores produkter, så de belaster både arbejdsmiljøet og naturen så lidt som muligt, samtidig med at de er effektive,” fortæller Claus.

Besma er ISO 14001 Miljøcertificeret, og det er de, for at de kan guide og vejlede deres kunder og brugere omkring brugen af deres produkter.
”Hvis man følger vores blandingsforhold og vejledninger i valg af rensevæsker, så forbedrer du dit arbejdsmiljø og skåner samtidig miljøet. Derfor er vi også ISO 14001 certificeret, så vi kan give vores kunder den bedste rådgivning med på vejen,” fortæller Claus.
Besmas rensevæsker fremstilles af biologisk nedbrydelige råvarer, og de mindst skadelige opløsningsmidler anvendes i deres rensevæsker.

Meget mere rengøring

Besma tilbyder også RensA10 og Befa, der begge kan bruges til afrensning udenfor. Det er nemt at bruge, og utrolig effektivt.

Befa fliserens er en stærk alkalisk fliserens til udendørsbrug. Den løsner både skidt, snavs og lavsvampe fra betonfliser samtidig med, at den er biologisk nedbrydelig. Har du murværk, fliser eller træværk, der f.eks. skal renses, så kan du med fordel benytte RensA10. Den kan anvendes på overflader, der tåler vand.

Få dine køretøjer til at skinne

Med i sortimentet er Besma’ 2 autoshampooer, der kan benyttes til både manuel vask og i bilvaskeanlæg. Her får du autoshampoo, der rengør og plejer lakken, samtidig med at overfladerne efterlades blanke og med en vandafvisende film. Fordelen ved at benytte Besmas autoshampoo med voks er, at den også virker rustbeskyttende.
Til grov rengøring af lastbiler udvendig, kan du benytte Alvask. Den opløser snavs, olie, fedt, sod og bremsestøv på alle flader, der tåler vand. Det er effektivt!

Se vores sortiment her

Besma produkter