Ansættelse hos BESKO

Hos BESKO har vi sat ord på de værdier og den kultur, der kendetegner en medarbejder hos BESKO. Disse værdier er:

  • Engagement
  • Ærlighed
  • Loyalitet
  • Forandringsvilje
  • Initiativ
  • Gensidig respekt

Vi forventer, at du som medarbejder i BESKO, kan efterleve og identificere dig med disse værdier. Kan du det, tilbyder vi til gengæld en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, frihed under ansvar og et godt kollegialt sammenhold.

Vi har fuld fart på, men er nede på jorden og til at tale med.
Hvis du synes, det lyder spændende, kan du søge et af de opslåede jobs herunder.

Ansættelse-hos-Besko

Vi søger en intern sælger til vores afdeling i Brabrand

Brænder du for at give god service, rådgivning og salg af reservedele til den tunge transportsektor? – Kan du sælge via telefonen, arbejde struktureret og hjælpe vores kunder med online bestillinger, så er det måske lige dig, vi søger som intern salgsmedarbejder i vores afdeling i Brabrand. Her bliver du en del af en virksomhed i vækst, hvor du får erfarne og hjælpsomme kolleger samt masser af kundekontakt.

Til vores afdeling i Brabrand søger vi en serviceminded intern salgsmedarbejder med kendskab til reservedele indenfor det tunge segment, herunder lastbiler, påhængs- og sættevogne samt busser. Du bliver en del af et godt team med kompetente og engagerede kollegaer.

Du brænder for at arbejde med salg og har kunderne i fokus. Du har formodentligt en baggrund som mekaniker, reservedelsekspedient eller lignende, og du har flair for teknik.
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Dynamics AX som ERP system.
Hos os får du en hverdag, hvor du er tæt på kunderne. Du er en af de personer, der er med til at servicere og rådgive dem.

Da din primære opgave er at hjælpe med bestilling af BPW aksler, samt servicering af disse kunder, vil det være en fordel at have en teknisk indsigt i sliddele til påhængskøretøjer, men det er ikke et krav.

Som person sætter du en ære i at gøre et godt stykke arbejde og øge salget. Du forstår at samarbejde, og har en god forretningsforståelse. Du har en positiv tilgang til opgaverne, et godt humør, og har lyst til at engagere dig i virksomhedens fremtid og udvikling.

Dine opgaver:
– Servicering og rådgivning af kunder
– Ekspedition i butikken
– Ordrehåndtering og vejledning ifm. BeskoOnline
– Salg af reservedele
– Kundepleje

Som en af landets førende inden for branchen, byder jobbet som intern salgsmedarbejder naturligvis også på gode personlige udviklingsmuligheder. Du er garanteret samarbejde og sparring med en faglig stærk organisation hvor der er højt til loftet.
Der tilbydes løn og ansættelsesvilkår, der modsvarer dine kvalifikationer.

Er du interesseret?
Kan du se dig selv i ovennævnte stilling, og finder du jobbet interessant, så send en ansøgning og CV til elh@bpw.dk mærket “Intern sælger, Brabrand” i emnefeltet.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da der løbende vil blive indkaldt til samtaler. Ønsker du yderligere informationer omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Leif Poul Jensen på telefon 87 94 17 29.