Kursusoversigt

BESKO gennemfører en bred vifte af kurser inden for fejlfindingsforløb, installation, diagnose, reparation og vedligeholdelse af forskellige komponenter og elektroniske systemer.

Er du i transportbranchen, og er du vognmand med eget værksted, bus-, trailer- eller lastvognsreperatør, ved du hvor vigtigt det er altid at være up-to-date med hensyn til teknisk viden, for at kunne begå sig i et marked, hvor den teknologiske udvikling går stærkt. De udbudte kurser, samt vore medarbejderes mangeårige erfaring og tekniske ekspertise, kan hjælpe dig godt på vej.

Du vil her på siden kunne se datoer for kommende kurser.

PLANLAGTE KURSER 2017

 

Elektroniske bremsesystemer trin 2 - Knorr TEBS G2(Klik for at åbne kursusbeskrivelse)

 

5. oktober 2017. Kursussted: BESKO Kolding.

1 dag

kr. 1.750,00   

Kursusprisen er pr. deltager, og inkluderer undervisningsmateriale og forplejning. Kursusprisen faktureres ved tilmelding og refunderes ikke med evt. afbud. Kurserne besættes efter først-til-mølle princippet.

Vil du vide mere om kursernes indhold, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte BESKO Teknisk Support på telefon 7634 8210 eller sende en e-mail til mje@besko.dk. Tilmeldeldinger sendes til mje@besko.dk med angivelse af firmanavn, telefonnr., deltagernavne samt ønsket kursusdato.

Priser er excl. moms